1st XV Men's & Development Team

De 1st XV Men’s is de eerste herenploeg van de Brugsche Rugby Club. De trainingen focussen op conditietraining, techniek en tactiek. Na enkele jaren in de 5e nationale reeks te hebben gespeeld, komt de club, na een hervorming van de Belgische competities, sinds het seizoen 2008-2009 in de 1e Vlaamse regionale competitie uit. Op 13 maart 2016, drie matchen voor het einde van de competitie, kon de Brugsche Rugby Club geschiedenis schrijven. Het won met 127-0 tegen RC Hasselt en kon als eerste West-Vlaamse rugbyploeg ooit kampioen spelen in afdeling 1 Vlaanderen en promoveren naar derde nationale.

De ploeg wordt gecoacht door John White.

Senioren : heren +18 jaar

TRAINER : John White

Teammanager : Jens Mestdagh

Trainingstijden:

Woensdag : 20.00 - 21.30 uur

Vrijdag : 20.00 - 22.00 uur

De wedstrijden vinden plaats op zondag!

Het Development Team is het tweede mannenteam van de Brugsche Rugby Club. Deze ploeg vormt de ideale brug tussen onze jeugdwerking en de 1st XV. Zowel jeugdspelers, die doorstromen vanuit de U18, als nieuwe leden die net begonnen zijn met rugby, komen hier terecht. Wanneer je de nodige skills en ervaring hebt opgedaan, kan je verder doorstromen naar de eerste ploeg. Het team treedt aan in de beloftenreeks van 3e nationale.

U18 : Development

TRAINER : John White

Teammanager : Jens Mestdagh

Trainingstijden:

Woensdag : 20.00 - 21.30 uur

Vrijdag : 20.00 - 22.00 uur

De wedstrijden vinden plaats op zondag!

SPONSORS

DOCUMENTEN