PROJECT

"EEN EIGEN CLUBHUIS"

Het clubhuis werd ontworpen door architectenbureau Net architectuur uit Gent, waarbij aandacht is voor duurzaamheid en zuinigheid

De Brugsche Rugby Club kijkt reikhalzend uit naar de toekomst. De club kreeg groen licht voor de realisatie van een nieuw clubhuis en twee nieuwe velden in sportpark De Gulden Kamer in Sint-Kruis. 

#Come Roar with Us

Dat de vernieuwing meer dan nodig is, blijkt uit het ledenaantal dat de laatste jaren uit de voegen barst. We hebben nu 150 leden, die zijn verspreid over een goed draaiende rugbyschool voor kinderen van 6 tot 12 jaar, een eerste ploeg in derde nationale, een reserveteam dat nieuw is sinds dit jaar en een vrouwenteam sinds vorig jaar. We zijn echt aan het 'boomen'. Voor iedereen wordt het nieuwe clubhuis een zegen."

Het wordt een bijna-energieneutraal gebouw voorzien van twee kleedkamers met douches, toiletten, bergruimte en een cafetaria, die ook volledig toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Brugsche Rugby Club is bouwheer en zal instaan voor de realisatie ervan.

De financiering zal gebeuren door de rugbyclub en de stad Brugge. Andere sportverenigingen zullen gebruik kunnen maken van de infrastructuur.

in samenwerking met

SPONSORS

LINKS

DOCUMENTEN

Privacy Policy

©2019 PROUDLY CREATED BY GRINTA CONSULTANCY